Kossuth Lajos Általános Iskola, Nagykőrös
Bejelentkezés
Betöltés...
Kedves Látogató!
Regisztráció
A regisztrációt csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a Név mező kitöltésekor a teljes nevet megkapjuk! Abban az esetben, ha ez nem történik meg, töröljük a regisztrációt
 Hírlevél
e-mail cím
Névnapok
Köszöntjük minden kedves Gabriella nevű olvasónkat! Ma 2019. december 12. van.
Akadálymentes nézet
Írjon nekünk!
Címzett
Név
E-mail
Üzenet
Betöltés...
Deák Gábor az Apáczai Kiadó Zenit 41 diploma aranyfokozatát ,
Tóthné Zoller Klára a Magyar Irodalomtörténeti Társaság Toldy Ferenc díját vehette át
GRATULÁLUNK!!!!!
2009. április 10-én első elismerését vehette át DEÁK GÁBOR, iskolánk igazgatója. Az elismerést olyan pedagógusok kaphatják, akik pályájuk egyik tetőpontján, 41 éves korukig kiemelkednek szorgalmukkal, kitartásukkal. Azoknak ítélhető oda, akik kellő megfontoltsággal, meggondoltsággal, hatékonyan, felelősségük teljes tudatában végzik hivatásukat, és akiknek életelvük:"Szeretni annyi, mint felelősséget vállalni." 
Deák Gábor igazgató úr napi kapcsolatban van diákjaival. szívén viseli sorsaikat, gonjdaikat, problémáikat. Segítőkészsége, türelme határtalan, iskolája iránt maximális elkötelezettséggel és elhivatottsággal él. Méltány nyerte el kitűntetését, melyhez nagy szeretettel gratulál a Kossuth Lajos Általános Iskola minden tanulója, dolgozója és szülői közössége.
 
2009.május 4-én vehette át Tóthné Zoller Klára igazgatóhelyettes asszony a Magyar Irodalomtörténeti Társaság alapította Toldy Ferenc díjat. E díjat általános iskolai pedagógusnak ez alkalommal ítélték oda először. Tóthné Zoller Klára tanárnő elmondta, hogy megtiszteltetés számára ez az elismerés, de a tanítványai és kollégái nélkül nem kaphatta volna meg. Ez a díj továbbra is arra ösztönzi őt, hogy szívén viselje a magyar kultúra ügyét és őszintén hiszi, tanítványai sem teszik majd másként a jövőben.  A tanárnő könnyek között, meghatódva vette át a nyolcadikos osztály tanulóitól a virágokat és hallgatta meg ünnepi műsorukat. A díjátadón Vilcsek Béla phd.Főiskolai tanár tartott előadást Radnóti életművéből, melyet a diákok nagy érdeklődéssel hallgattak.A Kossuth Lajos Általános Iskola minden tanulója, dolgozója és szülői közössége nagy szeretettel gratulál az elismeréshez.
 halowen